Marcialonga 2022


HVORFOR VELGE OSS?

Vi er offisiell samarbeidspartner av Norges Skiforbund Langrenn og Kombinert, Norges Skiskytterforbund og Svenska Skidförbund

Vi leverer kvalitet, vi er unike, vi er pålitelige, vi er personlige.

Vi har bred erfaring med å organisere reiser for grupper og bedrifter, og ønsker å gi deg som kunde en annerledes og minneverdig opplevelse gruppen sent vil glemme.

 

VI LEVERER VI GIR DEG VI ER VI ER KVALITET UNIKE PÅLITELIGE PERSONLIGE

OPPLEVELSER

KOMENT er medlem av Reisegarantifondet.

page2image2633856816 

MARCIALONGA 2022

Bli med til Marcialonga, det populære turrennet som går fra Moena til Cavalese gjennom de kjente dalen Val di Fassa og Val di Fiemme i Nord-Italia.

Under oppholdet blir du tatt godt vare på av våre reiseledere og smørere. Vi legger til rette for at du har en behagelig og trivelig reise. Marcialonga arrangeres for 49. gang søndag 30. januar. Dagen før skirennet, benytter vi til skitesting på skistadion i Val di Fiemme. Vårt eget smøreteam hjelper deg med smøring av ski og er med på start søndag. Vi legger vekt på hyggelige og sosiale dager med god mat og drikke. Vi stiller med tilgjengelig transport mellom ditt hotell og landsbyene i området under hele oppholdet. Mandag tilbyr vi dagstur til Seiser Alm, der sol og en rolig skitur nytes.

Marcialonga er et av de største langløpene og arrangeres hvert år den siste søndagen i januar. Rennet inngår i FIS Marathon Cup, Visma Ski Classics og Visma Grand Classic Events.

Starten er i Moena og går opp Fassadalen, før det snur i Canazei og går ned forbi Moena på andre siden av dalen. Målgang er i Cavalese. Marcialonga går i klassisk stil og man kan velge mellom å delta i 70 km eller en 45 km løype med målgang i Predazzo.

page3image2730539008
 

 

 

HOTEL CAVALESE

LOS ANDES,

 page5image2695405424

Cavalese er en koselig og sjarmerende alpinby fra 1300-tallet og er hovedkvarter for Palazzo della Magnifica Communitá i Val di Fiemme. I og rundt denne vakre byen er det mulig å finne noe for alle. Her kan du gå på langrenn eller slalåm, nyte god mat i en av de sjarmerende restaurantene eller rusle gjennom de trange gatene.

Vi bor på idylliske Hotel Los Andes, beliggende rett utenfor sentrum av Cavalese. Hotellet tilbyr mange fasiliteter som gjør oppholdet ditt enda litt bedre.

Hotel Los Andes by Bien Vivre Hotels tilbyr romservice og som vår gjest ved hotellet, kan du nyte godt av en tur i svømmebassenget, Vårt opphold inkluderer samtidig som frokost og middag. Gjester som kjører får tilgang til gratis parkering.

KOMENT tilbyr som alltid sitt velorganiserte reiseopplegg med unike opplevelser.

  

PRISER

PAKKEPRIS PER PERSON I DOBBELTROM

PAKKEPRIS PER PERSON I ENKELTROM

Prisen inkluderer:

➢ Rutefly Oslo/Trondheim-München t/r inkl. flyskatter ➢ Busstransfer t/r flyplassen - hotel
➢ Overnatting 4 netter på 4* hotell, inkludert frokost ➢ Middag hver dag

➢ Startnummer til Marcialonga 2022
➢ Transport til start og fra målgang
➢ Erfarne smørere tilgjengelig
➢ Reiseledelse fra KOMENT Explorer og Nye Høyder

Mot tillegg:
➢ Lunsj
➢ Drikke til måltidene
➢ Skismurning hvis ønskelig ➢ Tilslutning fra andre byer

14.500,- 17.000,-

For bestilling eller spørsmål; ta kontakt med Hroar Stjernen, hroar@koment.no, eller mobil 909 81 878

page6image2695615552

BETALINGS- OG AVBESTILLINGSBETINGELSER

Det er kundens ansvar å gjøre seg kjent med nedenstående vilkår og betingelser.
En eventuell bekreftelse av mottatt tilbud er en aksept og enighet av disse, og de vil til enhver tid være gjeldene for reservasjonen. 
Se for øvrig Sentrale rettigheter etter Pakkereiseloven: Pakkereise, skjema 01 B.htm.

BINDENDE BESTILLING:

Bestillingen må gjøres skriftlig, primært per e-post.
Bestillingen er bindende for begge parter så snart den er bekreftet av oss, primært per e-post. Bekreftelsen kan også skje per post hvis du ikke har tilgang til e-post.

BETALINGSBETINGELSER:

Hvis ikke annet oppgis gjelder følgende betalingsbetingelser:
Depositumfaktura på 30% med forfall 10 dager etter bestilling. Depositum refunderes ikke ved kansellering. Restfaktura på 70% med 90 dager før avreise.
Ved bestilling mindre enn 90 dager før avreise, må hele fakturaen betales umiddelbart.

page7image2716254752 page7image2716255040 page7image2716255328

AVBESTILLING MOT GEBYR

Ved avbestilling før mottatt bekreftelse: Ved avbestilling etter mottatt depositum: Ved avbestilling etter mottatt restfaktura:

Ingen gebyr
Ingen refusjon av depositum på 30 % Ingen refusjon

page7image2716280144

Dersom en reisende uteblir ved avreise eller er forhindret fra å reise p.g.a. manglende billetter,
pass eller andre dokumenter, belastes reisen i sin helhet. For øvrig henvises til Pakkereiseloven kpt. 4.

page7image2716303200

NAVN

Vi trenger fullt navn (som skrevet i passet) på alle deltakere senest en måned før avreise.
Etter billettering tilkommer gebyr for navnendring dersom flyselskapet godtar endringen. Se for øvrig Pakkereiseloven §18.

ENDRING AV PRIS

Det tas forbehold om endring av pris som følge av valutakurser, fly- og transporttariffer, samt uforutsette skatter og avgifter som vi selv ikke er herre over iht Pakkereiseloven.

GENERELLE VILKÅR

KOMENT har ansvar for at elementene i pakken gjennomføres som planlagt.
KOMENT har dog ikke ansvar for forsinkelser, mangler og uforutsette hendelser som måtte oppstå og som KOMENT ikke kan påvirke, eksempelvis som følge av vær- og føreforhold, arrangementsmessige forhold mv.
Den reisende har selv ansvar for å tegne nødvendige forsikringer/avbestillingsbeskyttelse og sette seg inn i eventuelle visum- og vaksinebestemmelser.

Våre reiser gjennomføres etter Lov om Pakkereiser pr. 1.juli 2018 (Pakkereiseloven) og Reisegarantifondet (RGF). Ved en eventuell tvistesak kan kunde henvende seg til Pakkereisenemda.

KOMENT AS tar forbehold om at opplysninger kan bli endret før bekreftet bestilling.